Justin Biber написа:Знам, че не е мястото, но може ли да попитем как да променя шрифта в описнието ми в животно.ком![]()
Мисля, че е така:
- Код: Избери целия код
[font=Името на шрифта][/font]
P.S: Rock 'n Roll
|
47 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Как да пускам цветни коментари/съобщения?
Мисля, че е така:
P.S: Rock 'n Roll Rock 'n Roll Baby
![]()
Re: Как да пускам цветни коментари/съобщения?ZvQr No $ cHaR мерси много ми помогна
Re: Как да пускам цветни коментари/съобщения?Бих искал да попитам как да си направя описанието на средата! Предполагам, че не всички знаете, но съм виждал описания красиво подредени на средата!..ако някой знае,моля нека да сподели с мен
[center]Текст[/center] Еminem ft. Rihanna-Love The Way You Lie :] Поздрав за всички съфорумци.. [h] I don't need a parachute
Baby, if I've got you Baby, if I've got you I don't need a parachute You're gonna catch me You're gonna catch if I fall Down, down, down
Re: Как да пускам цветни коментари/съобщения?А как да направя така, че когато кача някоя картинка в животното да НЕ може да се кликва върху нея ? Моля Ви помогнете.
Ами на 3та страница съм обяснил, ма кой да види P.S: Rock 'n Roll Rock 'n Roll Baby
![]()
Не го видях (дано не съм нахален/а)
Да, ама това е за текст, а аз бих искал да знам за описанието [по-точно за картинките]
Пишеш [align=center][/align] не зависимо,дали е за картинка или за текст. ![]() ~ Лятуу Форевър в Менн [rock] | | Feel the energy of summer [sъn] ~
Re: Как да пускам цветни коментари/съобщения?Може ли някои да ми каже може ли да сложа картинка и като е натисне да излиза друга картинка?
47 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Форум Statistics