|
43 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Как животното ни да е щастливо?Трябва 4 -те лентички в профила на животното (за да го видиш трябва да цъкнеш Къщичка) трябва да са пълни с оранжев цвят.
Хах...май не ме зачитате за нищо... апф ___________________________ (~#SeXy Кр0аСаН*..) зарежда… ████████████ 99%...
Re: Как животното ни да е щастливо?а ако утивате някаде на почивка поснете функция Ваканция
Re: Как животното ни да е щастливо?Здравословна - плодове. Peace to all Trust is like a mirror - you can fix it if it's broke but you can still see the crack in that motherf*cking reflection!
![]()
Re: Как животното ни да е щастливо?
Аз го храня с безплатната храна и случвало се е пица и корнблейкс!!! Еminem ft. Rihanna-Love The Way You Lie :] Поздрав за всички съфорумци.. [h] I don't need a parachute
Baby, if I've got you Baby, if I've got you I don't need a parachute You're gonna catch me You're gonna catch if I fall Down, down, down
Re: Как животното ни да е щастливо?Животното ще е щастливо само когато "Разходи ме" , "Изкъпи ме" , "Нахрани ме" , "Дай ми вода" ни е изцяло запълнено
Ако може цъкнете тук http://www.jivotno.com/mi6lence_ --->Това ми е животното....Винаги менкам и връщам ...
Безплатната храна не е здравословна и именно за това не го храня с безплатната!Ако го храниш с здравословна храна всеки ден печелиш повече жълтици!
Ето каква ти е тайната значи.. ![]() Bodies in the Bodhi tree,
Bodies making chemistry Bodies on my family, Bodies in the way of me Bodies in the cemetery, And that’s the way it’s gonna be
Аз открих топлата вода напрао.
Re: Как животното ни да е щастливо?moeto e shtastlivo az se pisha lubomira_lukarovaaa potarsete me!!! predlagam
ottec za 2 jaltici magazni za doma6ni lubimci,kashti tehnika,buketi,фотоапарати,магазин за подараци приемам и порачки за подараци,за торти,за козметика,за обувки,коли,оръжия,храна, razvodi za 1 jaltica organizaciq na svatbi,kuponi,rojdeni dni imam majki kostumi i obuvki za 2 jaltici jenski rokli i obuvki za 2 jaltici . moga da vi slagam v spisaniq,portreti i mnogo drugi za 1 jaltica. pravq kartinki s ramki i nadpisi za 1 jaltica. mnogo e eftino.koito ima nujda ot ne6o da mi pi6e. majko i damsko obleklo sichko za 2 jaltici. damski bijuta za 2 jaltici majki aksesoari za 3 jaltici. lekar za 1 jaltica шампоани в началото на профила има анкета какви продавам също кавито и вие искате. сладкарница продавам и по броя не само по 1 а и по 2 и други. iskam da otvorqt ploshtada a vie?
43 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Форум Statistics