|
43 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Как животното ни да е щастливо?Според мен най-добре е да го храните със здравословна храна и хубави напитки аз така правя.Относно къпането,аз го къпя в басейн или джакузи,когато лентичката е малко празна аз ползвам и безплатната баня
![]()
Re: Как животното ни да е щастливо?Еее ми то е ясно!Храниш го,къпеш го,разхождаш го,даваш му вода и това е.Само че аз ще ви кажа нещо,което разбрах на скоро от личен опит!Ако животното е нещастно и процентите са 00 тогава ако първо тръгнеш да го разхождаш за да му подобриш настроението животното ще ти каже:Някога излизал ли си мръсен?Изкъпи ме!и една емотинка която се плези!
Sweety55_2 ми даде профила!Аз съм нова и почвам с темите!
Re: Как животното ни да е щастливо? Най-доброто решение е,да храним животните си с полезни храни!Но никой не каза кои точно са полезните!Ето кои:
Храна-ананас,банан,диня,киви,палачинка,ябълка,царевица и корн флейкс! Напитки:мляко (сутрин има:шоколадово и плодово)минерална вода,натурален сок,и кисело мляко.Полезни също са и Фреш грейпфрут и фреш портокал но ви съветвам да не купувате толкова голямо количество! Не съм отворила сега сайта,и мисля че пропуснах нещо(мисля,не съм сигурна),та допълвайте!Дано съм помогнала! ![]()
Re: Как животното ни да е щастливо?животното винаги трябва да не му се пие нищо да е преяло трабва да е още мокро и да се е преуморило инъче няма да е щастливо
моето животинче го храня давам му вода къпя го и го разхождам всеки дени то е щастливо още инфо може да намерите в този форум ![]()
Re: Как животното ни да е щастливо?
Ами тооо,ти нищо ново не казваш! п.п:сори за спама ![]() ![]()
Re: Как животното ни да е щастливо?най евтино и най много ще нахраниш животно си с кекс
.....ObI4Am te ..... ObI4Am tE RAzBeRi.....ObI4Am VsI4Ko KoEtO Si Ti
Re: Как животното ни да е щастливо?Някъде на горе видях ,, че безплатните храни не са полезни?
п.п. И за да не е спам ще кажа - Аз преди храних животното си с нездравословни храни и то така много бързо ожадняваше ,, ядеше ,, разхождаше се ,, къпеше се и ми харчеше повече пари! Та ... ви предопреждавам Еminem ft. Rihanna-Love The Way You Lie :] Поздрав за всички съфорумци.. [h] I don't need a parachute
Baby, if I've got you Baby, if I've got you I don't need a parachute You're gonna catch me You're gonna catch if I fall Down, down, down
Re: Как животното ни да е щастливо?когато не сте си къпали животното и го изпратите на лазходка то ви казва ти излизал ли си мръсен?изкъпи ме!
love winx-jivotno.com/zaicetoooo and totally spies!!!!!!!!!![color=#FFFF00][color=#FF4000][color=#FF4040][/color][/color][/color]
Re: Как животното ни да е щастливо?Всеки който иска да е щастливо животното му трябва да го храни редовно да го напоява да горазхожда и мие. Както знаем всяко животно иска тези грижи за да получава жълтици за да си купува храна вода аксесоари и др. Сега има и нови неща горски град, в който има болница,магазин,фабрика от която получаваш жътици , училище ако го посещаваш всеки ден жив. ще бъде интилигетно има и подиум къщичка и така на татък.
Re: Как животното ни да е щастливо?Според мен за да ти е щасливо животното трябва да се грижиш за него и всичко да му е пълно:вода,храна,разхотка и хигиена.Трябва също и да го водим на училище и на работа.
43 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Форум Statistics