Rosi написа:Mojeli da mi kajete koi e nai burziq nachin za davane na jultichki v http://www.jivotno.com/
Пиши на кирилица!by:e3mma
да, като използваш автоматизирани хакове. Всичко останало е бавно.
Re: Как се дават жълтички?
да, като използваш автоматизирани хакове. Всичко останало е бавно.
ти прочел ли си въобще за какво става въпрос в тази тема
Re: Как се дават жълтички?Ето най лесния начин!
1.Първо копирате адреса на животното на което искате да дадете жълтица като натиснете едновременно Ctrl , V ,C! 2.Горе в дясно има едно ,,изход,,.Натиснете го! 3. А пък най,най-горе има едни работи:File Edit View History Bookmarks Tools Help а отдолу има едно бяло място в което трябва да поставите адреса на животното като натиснете Ctrl ,C и после натиснете зелената стрелка в края! 4.Ако не сте изпълнили всичко правилно или не сте давали днес жьлтици на това животно няма да успеете но в противен случай вече сте дали жьлтица на това животно! 5.За доказателство копирайте:Порадвали се на ххххххх - 3 за днес / 124 общо или там квото е! 6.Натиснете ,,вход,, и после напишете адреса и паролата си! 7.Изпратете ,,копираното,, доказателство! 8.Вече сте дали жълтица и доказателсво! Дано съм помогнала!А ако не още не сте разбрали какво да правите то наистина СТЕ ЗЛЕ! ББ!
Re: Как се дават жълтички?ПЛС кажете ми как се дават по-повече жълтици на ден
животното ми soli
ами ако на едно животно искаш да дадеш жълтица повече от 1,не може!Само ако имаш хак-програма,което е нечестно! ![]()
Че не е честно не е ама тва незначи че не се използват....и ти да знаеш и ти ще ги ползваш
НИКОГА НЕ БИХ НАПРАВИЛА АЗ ТАКОВА ПОДЛО НЕЩО!АЗ СЪМ ЧЕСТЕН ЧОВЕК,НЕ ХАКЕР!ИМА ТАКИВА,КОИТО ПОЛЗВАТ,НО Е ТЪПО-ЗНАЧИ ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА ИГРАЕШ БЕЗ НЯКАКВА СИ ГРУПАВА ПРОГРАМА! П.П:НАЙ МИ ХАРЕСВАТ ВСИЧКИ НАЧИНИ,УТРЕ ЩЕ НАПИША НОВИ НАЧИНИ,ЗАЩОТО ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕЖДА КОД,И Е ДОБРЕ ДА СЕ ЗНАЕ! ![]()
Re: Как се дават жълтички?Офф стиа сте викали ХАКЕРи на мамеи хора.Хакери са тези,,които правят вируси и рабзиват пароли!Моля,,правете ралзика бе хора!
П.П:Според мен тоя с двата бразузъра е най-бърз.
Re: Как се дават жълтички?Това е новия начин за даване на жълтици:
1.Копираш адреса на животното на което искаш да дадеш жълтица! 2.Натискаш изход! 3.Горе в адресното поле поставяш адреса на животното! 4.Натискаш стрелката е края,и чакаш да зареди! 3.За да дадеш жълтица трябва да въведеш кода под животното!Примерно: zdbh5,въвеждаш го! 4.Тогава вече си дал жълтица!Копираш порадвали се на... и пишеш съобщение! Това е!Дано съм помогнала! ![]()
Тоз начин го знаим скъпа.Демек сички начини си важат,,само,,че тряя да въвеждаме кода.
Форум Statistics