Това са потребителите порадвали се...
Re: Как се дават жълтички?Ами добре де много съжалявам но какво?То си пише под картинката с животното
Това са потребителите порадвали се...
Re: Как се дават жълтички?значи може и по друг начин значи влизате в въпросното животно и после натискате изход до настройки после натискате изтория и търсите jivotno.com-zaicetoooo за пример но това важи само ако ви е направен на български после цъкате и то ще ви излезне въпросното животно и въвеждате кода който е записан в картинката и после копирате порадвали се на......./.... общо и после зи влизате от вход и си въвеждате е-майла и паролата и си влизате после пак цъкате на история и намирате jivotno.com-zaicetoooo примерно и влизате в животното и го поставяте на коментар или на лс но може ако ви се търси животното си го търсете но така е най лесно дано съм ви помогнала
![]() love winx-jivotno.com/zaicetoooo and totally spies!!!!!!!!!![color=#FFFF00][color=#FF4000][color=#FF4040][/color][/color][/color]
Re: Как се дават жълтички?При мен става много лесно понеже имам две търсачки.От едната съм си в профила а от другата давам жълтички ;]]
Удоволствието си е удоволствие,независимо дали то идва от шоколад,с*kс,наркотици или музика !
Re: Как се дават жълтички?Аз го правя така:
1.Отиваш при животното,на което искаш да пратиш жълтичка. 2.Копираш линка му под животното,на който пише например моя: http://www.jivotno.com/Rosie ,което става като кликнеш с ляв бутон на него и натискаш "Копирай" или "Copy". 3.Излизаш от регистрацията си,като натиснеш "Изход" или затвориш интернет-страницата. 4.В интернет-страницата,горе,където пише www.google.bg или www.jivotno.com поставяш адреса на жвитното. 5.Под животното има празно поле с картинка до него.Тази картинка е с 5 букви или цифри.Например:5blp8 Този код трябва да се въведе в празното поле.Ако изпише,че кода не е валиден,опитай отново. 6.Влизаш отново в регистрацията си. 7.Пишеш на жвитното коментар.Например,ако си му пратил/а 5-тата пишеш:5 за днес,ти си. Това е в общи линии начина,по който пращам! Лятото дойде!
Приятно лято и весела ваканция на всички! Дано да си прекарате едно страхотно лято изпълнено с много усмивки! Лято, лято босоного! С месечинка виторога! Скрити вечери чудесни, време за игри и песни, време за игри и песни!
Re: Как се дават жълтички?И при мен е лесно-opera i internet explorer и става изключително лесно-хем по-бързо хем по-лесно с помоща му е чудесно!
Re: Как се дават жълтички?
... апф ___________________________ (~#SeXy Кр0аСаН*..) зарежда… ████████████ 99%...
и при мен Вкуснооооо неска (23.12.09) ДЕН НА ЯДЕНЕТО В МОЯ КЛАС
Re: Как се дават жълтички?НА МЕН ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ СТАЖВА НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ПОМОГНЕ НЯКАК МОЛЯ ![]()
Моля не пиши само с главни букви! P.S: Rock 'n Roll Rock 'n Roll Baby
![]()
Re: Как се дават жълтички?Сори не знаех. Успях. Благодаря на всички.
Форум Statistics