Re: Как да имам повече жълтички?Как имаш толкова много посещения? Ти как се пишеш в jivotno.com
[font=]ПАЗИ СЕ
Тигърицата пристига...Крий се , за да не пострадаш ... Тя е гладна...Сега ще те изяде ....[/font]
Re: Как да имам повече жълтички?
а ти как можеш да го пишеше по 100 пъти
Re: Как да имам повече жълтички?Най-сигурния начин е менкане,и от тотото,и от турнира,и от фабриката!Ето съвет:
Гледайте ако някой продава нещо ефтино,примерно панделка за 40,и после я продайте за 50!Дано съм помогнала! ![]()
Re: Как да имам повече жълтички?Да наистина от тотото от фабриката от рекламиране от менкане....
Sweety55_2 ми даде профила!Аз съм нова и почвам с темите!
Re: Как да имам повече жълтички?Според мен най-лесният начин е да разпространиш линка
Последна промяна Anonymous на 24 Сеп 2009, 22:10, променена общо 1 път
Причина: Спам
Re: Как да имам повече жълтички?Амиииииии....То и площада върши работа .....Но докато напишеш нещо и айде появят се сто мнения!
![]() Sweety55_2 ми даде профила!Аз съм нова и почвам с темите!
Re: Как да имам повече жълтички?Също така може по този начин:
Номера става от пазара ! 1.Копувате си Ирландска шапка за 10 жълтици [color=#4040FF]2.Продавате я за 100 на пазара 3.Правите си нова регистрация веднага и нали първоначално ви дава 100 жълтици 4.Отивате на пазар и копувате вашата стока от оригиналният ви профилдано съм ви помогнала аз съм LiSkAa[/color]
Re: Как да имам повече жълтички?Много яко обяснение
![]()
Много яко Ралз ще те запишат в курса си за писане на кирилица
Махнах малко от емотиконите
Форум Statistics