Кой какви конкурси организира?Пишете в тази тема ако организирате конкурс или ако искате да се запишете в някакъв конкурс и искате някой да го организира... изобщо всичко свързано с конкурси, състезания и всякакви такива. Този пост ще се редактира за да отразява актуална информация. Ако желаето записването за конкурса или играта ви да става в този форум си пускайте отделна тема където ИЗРИЧНО напишете, че в нея ще става записването.
ПРАВЯ ИГРА ЗА ВСИЧКИ ЖИВОТНИЗаписванията са до (неделя)24.05.2009,играта започва в понеделник (25.05.2009).Всеки участник получава на ден по 1 жълтица и му задавам по 10 въпроса,има право на 5 грешки след 5-тата грешка отпада,също така има право и на 1 жокер.Играта продължава докато не остане само 1.Всеки ден всеки участник получава по 1 сигурна жълтичка.Който иска да се запише да ми пише съобщение или коментар. Който иска да се запише да ми пише на: www.jivotno.com/mitk0o0o0o094 или на скайп: mitk0o0o0o094
ЛексиконПравя лексикон който всяко животно може да го попълни,но не от името на животното а от името на собственика за да се опознаем по-добре.И моля никой да не ми взима идеята иначе ще го блокирам и ще си направя списък от тези които копират.Добавих нещо ново:На който е най-интерестно попълнен ще пололучи медал за 1 място и една жълтица.За второ място само медал и за 3 само медал.От 4 до последното ще получат значки.Ако искате да го попълните ми пратете лично съобщение не коментар и аз ще ви обясня как иначе ако знаете как просто ми пратете попълненото от вас..И пак казвам идеята е запазена. За повече информация ме питайте тук http://www.jivotno.com/h20_me4eto
Правя игра за всички животниЗаписванията са до (неделя)24.05.2009,играта започва в понеделник (25.05.2009).Всеки участник получава на ден по 1 жълтица и му задавам по 10 въпроса,има право на 5 грешки след 5-тата грешка отпада,също така има право и на 1 жокер.Играта продължава докато не остане само 1.Всеки ден всеки участник получава по 1 сигурна жълтичка.Който иска да се запише да ми пише съобщение или коментар. Който иска да се запише да ми пише на: www.jivotno.com/mitk0o0o0o094 или на скайп: mitk0o0o0o094
ЗАПИСАНИ:tamita,gabka__28,kasito_1575,i4e1,baby_92,toni123,itachi_vaseto, elince7o,emozovyr,pipilotki,k1smetka,SSLADURANAA,Little_Princess,mimi_21, vulkancho,anennceto,hipowdon,_krisi,iavor4o,mimiviki,kote66,zaj4ebaj4e P3taR,BoNbonCheTy,Dodo2000,rexitoo,laureen,stefi97,sladkot,Biffy,nadi_p4eli4ka, _Beb4e_ ,fe6an_ligla,tedi-tigar4eto,sladur_8,Tintina,koala2,ky4enco,piperec, yasmi,star6661,ivko_4567,floresita,puhh_dbndcd,ivelina29, Ricky2,I_love_animals,The_Bee_Maya, SAkura100,ri4i_ar4i,salityyy,sunka, Bojura,morcho,bibul,koalka_,Satyr,bem,Margaritka1,deteli,-sunny-,vanq1122, garfild4etoto,Sara873,JoeJonas-M,Gabchiii,Cr0co,nelsisi,mays,TaiLong,Julya, pinkimi,Juh,pyhi_12,Neri12,esity,essity95,deizi88
Re: Кой какви конкурси организира?
Re: Кой какви конкурси организира?diliev94-много исках да се запиша в конкурса ти..но е късно
Последна промяна GrizMish на 07 Юни 2009, 09:37, променена общо 1 път
![]()
Аз организирам конкурс.. ![]() Последна промяна Tetunski на 09 Юни 2009, 20:22, променена общо 28 пъти
Bodies in the Bodhi tree,
Bodies making chemistry Bodies on my family, Bodies in the way of me Bodies in the cemetery, And that’s the way it’s gonna be
Re: Аз организирам конкурс..![]() Последна промяна Tetunski на 04 Юни 2009, 17:09, променена общо 1 път
Bodies in the Bodhi tree,
Bodies making chemistry Bodies on my family, Bodies in the way of me Bodies in the cemetery, And that’s the way it’s gonna be
МОЯТ КОНКУРСКОНКУРС ЗА НАЙ-ЯКО ЖИВОТНО ЗАЕДНО С ПРОФИЛ
ЗА ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ ЗА УЧАСТИЕ МИ ПРАТЕТЕ СЪОБЩЕТЕНИЕ.ПРИМЕРЕН ТЕКСТ: Име: danaya Животно: котка И РАЗБИРА СЕ ПО СЪОБЩЕНИЕТО ДА ПРАТИТЕ И СНИМКА.АЗ ЩЕ Я ОФОРМЯ ЕТО ТАКА ЗА ДА ВЗЕМА КОД: ТАКСАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ Е ЕДНА ЖЪЛТИЧКА, КОЯТО ТРЯБВА ДА ДАДЕТЕ НА МЕН. АКО НЕ ВИ СЕ ДАВА ЖЪЛТИЧКАТА САМО ВЛЕЗТЕ ТУК http://www.glitterfy.com/upload.php И САМИ СИ ОФОРМЕТЕ СНИМКАТА НА ЖИВОТНОТО.ЗАПИСВАНЕТО ТРАЕ ДО 12.06.2009г ДО ПОЛУНОЩ. НА 13 ПОБЕДИТЕЛЯТ ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН ОТ МЕН И ОЩЕ 3 ЖУРИТА. НАГРАДАТА ЩЕ Е ЕДИН ЛИНКЪТ НА ЕДИН НОВ САЙТ В КОЙТО ЩЕ МОЖЕТЕ ДА ОФОРМЯТЕ КАРТИНКИ.НЕЩО ПОДОБНО НА PHOTOSHOP САМО ЧЕ ЩЕ ИМА И КОДОВЕ ЗА KEFCHE И JIVOTNO.COM!
Форум Statistics