• Портал
  • Форум
    • Виж темите без отговор
    • Виж активните теми
  • Помощ
    • Въпроси/Отговори

Пропусни

Общо налични точки: 2,027.82 ФТ
Банкови сметки : 50
Обща наличност в банката: 2,645.40 ФТ

Следващо теглене на лотарията:
10 Сеп 2010, 10:49

• Търсене
  • Повече ФТ?
  • Facebook група на форума
  • Портал • Начало форум ‹ Дискусии на on-line игри ‹ Jivotno.com
  • Принтирай
Уроци и съвети за най-често правените действия в Jivotno,com
Добави отговор
54 мнения • Страница 1 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Как да имам повече жълтички?

Как да имам повече жълтички?

Мнениеот emoto » 18 Май 2009, 17:16

Следвайки принципа, че 1 уникално посещение (порадване) = 1 жълтичка то за да имате повече жълтички ви трябват повече посещения от различни хора. Сайта отчита различните IP адреси на компютрите, а не толкова дали човека зад него е друг :)

Начините за увеличаване броя на жълтичките:
  • Разпространявате линк към животното си по форуми, сайтове за запознанства, скайп.. и т.н.т. Обаче имайте предвид, че на доста места е забранено да се публикуват подобни линкове, та може дори и БАН да получите.
  • Давате на другите животинки и те като ви върнат се събират. Това е най-сигурния метод и по никакъв начин не нарушава правилата на сайта.
  • Сменяте си IP-то. Това важи само ако интернет доставчика ви предоставя публично динамично IP (питайте и ако не ви кажат същите думички значи не е такова). Ако сте с рутер го рестартирате и той получава нов адрес (пак зависи от доставчика), а ако кабела на интернета влиза директно в компютъра забранявате мрежата за момент и пак я пускате (това става в зависимост от операционната система - ако има иконка с две компютърчета долу до часовника значи от тях се прави, а ако няма питайте някой). Преди да посетите животното си (или животните на другите) първо проверявайте дали IP-то е сменено примерно тук
  • Ако имате достъп до няколко компютъра към различни интернет доставчици също може да си давате (или да давате на другите) от всеки един от тях.
  • Ако имате сървър за CS или друга подобна игра можете да го конфигурирате при всяко влизане на играч да ви посещава животното (за подробности как става това питайте в подходящите форуми за съответната игра)
  • Организирате конкурси, правите състезания и изобщо всичко което би привлякло други хора към профила на животното ви. Това е доста несигурен метод защото почти никой не посещава чужди профили без да е влязъл в неговото животно, но пък така си създавате повече другарчета, а с тях лесно може да менкате (можете да рекламирате конкурса си тук). Също така участвайте в конкурсите на другите - обикновено наградите са определен брой порадвания без да се връща.
  • Участвайте в турнира и се грижете добре за животното си. Когато спечелите кръг от турнира ви се дават 15 жълтици. При равен резултата се дават 8 и при загуба се взимат 5. Ако играете добре (животното ви винаги е щастливо и пропускате кръговете в които имате нисък късмет) може да се съберат доста жълтици в рамката на седмица-две. В края на турнира има допълнителни награди в зависимост от позицията (повече за турнира).
  • Станете другарчета с животните които е доказано, че връщат и си менкайте.
  • Участвайте в тази инициатива

В общи линии идеята е да намерите начин да се представите пред сайта с друго IP за да отчете посещението ви или да си направите реклама на профила за да влизат повече хора. Може да разгледате и другите теми във форума, посветени на увеличаване броя на посещенията (само за регистрирани потребители!)
http://skipex.net/files/skypeMood.rar
emoto
Аватар
Мечо Пух

Брой покани: 1
Успешни покани: 0

Точки в наличност: 675.00 ФТ
Банка: 19.88 ФТ
Върнете се в началото

Re: Как да имам повече жълтички?

Мнениеот Jivotnoto » 03 Юни 2009, 22:21

http://www.jivotno.com/StAnKaTaA помогнете ми

Спам - 3-то предупреждение за днес
Jivotnoto

Държава:  Flag

Брой покани: 0

Точки в наличност: Заключено
Банка: Заключено
Върнете се в началото

Мнениеот sladur4e1 » 04 Юни 2009, 10:51

razprostranqva6 si linka kadeto si registriran i tam drugite vlizat i ti davat jalti4ka
moje i drugite da ti se radvat
moje i kato dade6 jalti4ka na nqkoe drugo jivotno i to 6te ti varn4 :icon_santa:
Изображение
sladur4e1
Аватар
VIP girl's Zeiss

Точки в наличност: 0.00 ФТ
Върнете се в началото

Мнениеот dodan4o » 10 Юни 2009, 11:33

Когато влезете при животното си,малко по-доло от него има линк.Например: http://www.jivotno.com/....... След това копирате този линк и го изпращате или на някое друго животно или някакси го разпространеявайте.Трябва обаче човекът който влиза в този линк да не е регистриран иначе не може да ти даде жълтичка.Дано съм помогнал :Skype_smile: Успех!
dodan4o

Върнете се в началото

Мнениеот bokolinka » 17 Юни 2009, 10:07

Ами аз не го използвам, но има начин, по който хората мамят. Например правят линк "Хак за jivotno.com " и като го натисне някой друг, го води в тяхното животно. Но аз не ви го препоръчвам! Може и да те баннат по този начин. Само казвам как някои хора си трупат жълтички. А, да! Има и много проксита! Едно от най - известните е www.proxy.org !!! Но най - честно е да си го разпространявате по скайп, форуми ... и да менкате с другите потребители! :)
bokolinka

Върнете се в началото

Мнениеот ivko4567 » 30 Юни 2009, 10:39

Най-сигурният начин е да пускате спам у Кефче.Аз според вас що имам 14 000 порадвания - ами сигурно 10 000 са ми от спам,1500 от другарчета и съм дал сигурно 10 лева за СМС - и за жълтици.Понякога се налага да правиш нещо гадно,за да постигнеш нещо хубаво.А и това със СМС - ите е позволено лично buferchet0 ми каза :)
Чуждото мнение след моето потребение!
ivko4567
Аватар
Напреднал Потребител

• Уеб-сайт
Върнете се в началото

Мнениеот emoto » 30 Юни 2009, 11:06

ivko4567 написа:А и това със СМС - ите е позволено лично buferchet0 ми каза :)
Изобщо не е позволено. Ако уцелиш ден в който админите са решили да трият животни ще замине и твоето само защото е имало твърде много порадвания за деня. Колко пъти да обяснявам, че трият тия които имат много порадвания, а не тия които ползват хакове.
http://skipex.net/files/skypeMood.rar
emoto
Аватар
Мечо Пух

Брой покани: 1

Точки в наличност: 675.00 ФТ
Банка: 19.88 ФТ
Върнете се в началото

Мнениеот ivko4567 » 30 Юни 2009, 11:34

Да ама шанса да уцеля ден в които на админите им е криво и трият животни е 1:1 000 000 :)
Чуждото мнение след моето потребение!
ivko4567
Аватар
Напреднал Потребител

• Уеб-сайт
Върнете се в началото

Мнениеот pedro_1936 » 02 Юли 2009, 18:51

АЗ си имам много порадвания към 200 и няколко ама не с хакове и такива ,честни ми са тези посещения
pedro_1936

Начинаещ Потребител

Върнете се в началото

Мнениеот dan_58 » 06 Юли 2009, 09:58

1.Трябва да имаш много другарчета!
2.Трябва да им дадеш жълтички!
3.Ако и те имат много другарчета им поискай и на тях другарство и така на всички им искаш другарство и на тях им даваш жълтички!
4.Може да искаш и от онлайн!
5.Ако и те ти станат и на тях им дай жълтичка!
6.На някой например на nativan grizaela emozovyr имат коментари им искай и от тях другарство после пак им стани ддругарче!
7.Питай например Grizaela дали може да прати линковете си на всичките и другарчета!
8.Ако ги прати вие им дайте жълтички на тези които са ви станали и готово на ден можеш да събереш над 2000 жълтички чесно и почтенно!
dan_58

Върнете се в началото

Следваща
Добави отговор
54 мнения • Страница 1 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Форум Statistics